Prije nekoliko dana sprdao se s korona virusom, a danas je objavljeno da je zaražen. Košarkaš Utah Jazza Rudy Gobert neozbiljno je shvatio virus koji je zahvatio cijeli svijet, a danas je dobio pravu bukvicu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Genijalac’ se na press-konferenciji sprdao sa mjerama opreza koje su u njegovom klubu poduzeli da zaštite igrače, stručni stožer i sve klupske djelatnike te predstavnike medija od koronavirusa.

Foto: Streamable

Na kraju ‘pressice’ je, sa šeretskim osmijehom na licu, istrljao sve diktafone i mikrofone na stolu pa onda istrčao iz Utahovog press-centra. To je bilo u ponedjeljak.

VIDEO: KAKAV ‘GENIJALAC’

Gobert se rugao s koronom i dirao mikrofone, sad je zaražen

U srijedu je – potvrđeno obolio od koronavirusa. Kao prvi u cijeloj NBA, a poslije je zarazio i suigrača Donovana Mitchella. Francuski centar svjestan je svog postupka pa se tako obratio javnosti na svome Instagram profilu i priznao da se sramotno ponašao.

– Želim se zahvaliti svima na brizi i podršci u posljednja 24 sata. Svašta mi je prošlo kroz glavu nakon što sam saznao za dijagnozu. Uglavnom strah, sramota i tjeskoba. Prvo i najvažnije, želim se svima ispričati jer sam ljude doveo u opasnost. Tada nisam imao pojma da sam zaražen. Bio sam bezobrazan i nema isprike za to. Nadam se da će moj postupak poslužiti kao primjer drugima da ovo sve moraju shvatiti vrlo ozbiljno. Činit ću sve što mogu da, koristeći iskustvo, educiram druge i spriječim širenje ovog virusa. Sjajno se brinu o meni i uskoro ću u potpunosti ozdraviti. Hvala svima na podršci. Savjetujem svima da poduzmu potrebne korake kako bi ostali sigurni i zdravi – napisao je Rudy Gobert na Instagramu.

Foto: Russell Isabella/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

PREKINUTA NBA LIGA

Šok! Bogdanović u karanteni, suigrač mu zarazio pola NBA?!

Utah je s Gobertom u zadnjih desetak dana igrao protiv Toronta, Detroita, Bostona, New Yorka i Clevelanda i svim tim momčadima naređena je samoizolacija košarkaša.

Ukratko, strahuje se da je Gobert mogao zaraziti praktički pola lige, jer su se New York, Cleveland i ostali u tih desetak dana križali protiv momčadi s kojima nije igrao Utah Jazz. A za sad je zarazio suigrača Mitchella…

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić, Danijel Vukušić – Gobert se oglasio: Sram me je, nisam se smio tako ponašati… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: