Bivši supružnici Goca Tržan i Ivan Marinković izgleda da ne mogu da pronađu zajednički jezik jer problem sa stanom koji su kupili dok su bili u bračnoj zajednici još nije rješen. Naime, kad su se venčali Goca i Ivan nisu imali krov nad glavom, te su rješili da kupe nekretninu. Pronašli su stan u beogradskom naselju Mirijevo, za koji su podigli kredit, i uz dogovor sa Ivanovom majkom na njen stan stavili hipoteku. Međutim, kada su rješili da se razvedu, Marinković se iselio iz stana, pjevačica je ostala sa njihovom kćerkom Lenom, a kasnije i sa suprugom Rašom. Ivan nam otkriva da je nekretninu prepisao bivšoj supruzi, ali da zbog novonastale situacije on ne može da proda majčin stan. Goca se iz nekretnine koju je pazarila sa Marinkovićem nedavno odselila, ali problem oko rata za kredit i hipoteke nije rješen.

Sporni stan smo Goca i ja kupili poslije vjenčanja, a vodi se na nju, prepisao sam ga na nju. U Mirijevu se nalazi, uzeli smo ga na kredit. Stan moje majke koji se nalazi u Dalmatinskoj smo morali da stavimo pod hipoteku jer je banka tražila da bismo mogli da kupimo taj koji smo željeli. Nakon što smo se Goca i ja rastali, stan u Mirijevu je ostao njoj i samim tim ona je plaćala rate, ja nemam veze sa tim. Međutim, te rate su porasle, tužena je banka i država je donela zakon da se skida 30 odsto od glavnice
Ja hoću da ona meni skine hipoteku sa mog stana jer planiram da ga prodam, a zbog toga sada ne mogu. Promijene tu nema, a ja je nisam tužio jer nisam tužibaba, mislio sam da će to ovako moći da se rješi, a ne preko suda da se ide. Moram i da vidim koliko još novca treba da se isplati, ne znam koliki je dug tačno. Nikakvih promijena nema jer sa Gocom nemam nikakav kontakt, nismo se ni čuli ni vidjeli, ne javlja mi se – kaže Ivan.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba