GOCIN BIVŠI DOTAKAO DNO: Mrtav pijan pred svima u kladionici vadio…

Kurir

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan, izgubio je svu kontrolu nad sobom. Osim što se više, kako kažu oni koji ga svakodnevno viđaju, ne trijezni, on je počeo i da se nedolično ponaša. Marinković je otišao toliko daleko da čak pokazuje svoj polni organ na javnom mjestu.

Prije dva mjeseca bivši farmer je pod uticajem alkohola u jednoj kladionici na Paliluli izvadio muški ponos i njime počeo da mlati pred ljudima. Njegov ispad snimio je muškarac koji je našoj redakciji i ustupio eksplicitni video. Na njemu se jasno vidi kako Gocin bivši spušta trenerku i bez stida i srama mlati alatkom.

– Sad ću da uzmem i da ga izd**am. Evo – ponosno je rekao pripit Ivan i to zaista uradio.

Naš izvor koji se zadesio na mjestu incidenta nam je rekao da ovo nije prvi put da se Marinković ovako ponaša.

– Stalno pravi skandale, kako na ulici tako i u ovoj kladionici, odakle ne izbija. On ima veliki problem sa alkoholom i bukvalno se ne trijezni. Društvo mu prave drugari iz kraja, koji su slični njemu i koji ga provociraju. On voli da ostavi utisak da je prepametan i stalno se nadmudruje. Eto, toliko je pametan da je pred ženama i muškarcima izvadio polni organ – kaže naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Marinkovića, ali njegov broj telefona je bio nedostupan. Pozvali smo i njegovu bivšu ženu Gocu Tržan, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Nedavno je upravo za Kurir poručila da o bivšem ne želi da priča.

– Ne želim o njemu da govorim. Nek radi sa svojim životom šta želi – izričita je bila Tržanova.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...