Godinama gledam kako moj frend vara svoju ženu na svakom ćošku…

ispovijesti
Godinama gledam kako moj frend vara svoju ženu na svakom ćošku. S njom sam u međuvremenu postao blizak prijatelj i zaljubio se.

Godinama gledam kako moj frend vara svoju ženu na svakom ćošku. S njom sam u međuvremenu postao blizak prijatelj i zaljubio se.

Evo je večeras banula na moja vrata s malim koferom, kaže nema vlaka do sutra popodne. Ide kući roditeljima. Konačno ostavlja budalu nakon 9 godina braka. Ne ide joj se kod kume i prijateljica.

Kaže, one su kokoši i neće mi dati da pijem. Eno, sad spava pijana ko deva. Mislim da je popila skoro dva deca rakije, a inače nikad ne pije. Samo je pila i plakala.

Želim je zagrliti i stisnuti se uz nju, ali me strah reakcije. Ako je došla meni, možda zaista ima nade da me kad se oporavi od svega pogleda drugim očima.

Čekao sam da progleda tolike godine, čekat ću još koju ako treba. Sad bar ima nade.

 

Bila je najzgodnija učesnica rijalitija, udala se za najboljeg druga, a danas izgleda ovako!

Lijepu manekenku Srbija je upoznala u rijalitiju “Survivor”. Katarina Vučetić važila je za jednu od najljepših učesnica ovog šou programa. Ubrzo nakon završetka “Survivor”-a, Katarina se povukla iz medija.

Inače, ona se dugo bavila modelingom i bila je veoma uspješna u svom poslu, a oprobala se i kao voditeljka. Katarina se nakon rijalitija udala se za Darka Manojlovića, inače njenog najboljeg prijatelja kog je poznavala 13 godina.

 

U međuvremenu je završila psihologiju, a nismo mogli a da ne primijetimo da izgleda bolje nego ikad.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...