Pjevačica Goga Sekulić, otkad je rodila sina, sve više vremena provodi u Beogradu sa svojim roditeljima, dok suprug Uroš ostaje u Cirihu zbog posla.

– Kada ja izađem, a sina ne mogu da povedem, Vasilija Andreja čuvaju baka i deka, a ja stalno provjeravam šta se dešava. Zovem, šaljem poruke, čak i video-pozive obavljam… Samo da se uvjerim da je dobro. Majka mi često kaže: “Alo, dijete, nisi samo ti majka i nemaš samo ti sina, smiri se malo”. Ne stidim se što stalno zivkam i pitam šta radi i kako je, ubjeđena sam da to radi svaka majka – rekla je Goga i otkrila da je suprug pao u drugi plan otkad se porodila.

– Uroš se još ne žali, ali moram i javno da mu kažem: “Uroše, ljubavi moja, sin mi je sad najbitniji”. Istina je da kada majka dobije dijete sve padne u drugi plan, pa i partner. To je normalna i prirodna stvar, bar u početku, dok beba malo ne poraste. Sve se promijeni, pa tako i naš ljubavni život – kroz smijeh je ispričala pjevačica i dodala da će narednih mjeseci biti u Beogradu.

– Sada ćemo biti više u Beogradu, zbog moje karijere, a Uroš zbog svojih poslovnih obaveza ne može da bude toliko sa nama. Oboje smo se pomirili s tim i tako ćemo živjeti neko vrijeme. Fanovi mi svakodnevno pišu i pitaju me kada će neka nova pjesma i kada ću da snimim neko ludilo kao što samo ja to umijem. E, baš zbog njih ostajem u Beogradu i krećem da radim na novim projektima – kaže Sekulićeva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

😜

Objavu dijeli Goga Sekulic (@sekulicgoga)

Na pitanje da li će nastaviti da snima atraktivne i provokativne spotove iako je postala majka pjevačica je odgovorila:

– Posao i privatan život moraju da se odvoje. Ljudi su navikli da budem provokativna u spotovima i tom stilu ostajem dosljedna. Ako spot zahtjeva da budem oskudno obučena, pristajem, što da ne?! Samo da to što radim ima smisla i da je ukusno. Nisam ja loša majka ako obučem nešto provokativno ili izbacim grudi – kaže Goga, koja tvrdi da se skroz promijenila otkako se porodila. Zbog toga joj ništa nije teško, čak joj neprospavane noći nisu problem.

– Mnogi kukaju kako ne mogu da se naspavaju, meni ni to ne smeta. Prethodnih 20 godina sam imala dosta neprospavanih noći zbog posla. pa valjda sada mogu to da izdržim zbog svog sina, svoje najveće ljubavi – rekla je Goga.

 

Express/AloIzvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba