RUSTU RECBER, nekadašnji reprezentativac Turske i čovjek koji je s Turskom izbacio Hrvatsku s Eura 2008. godine u jednom od najtežih poraza u povijesti hrvatske reprezentacije, hospitaliziran je zbog koronavirusa. 

Supruga bivšeg golmana Fenerbačea, Bešiktaša i Barcelone otkrila je kako je legendarni golman hitno hospitaliziran nakon što se saznalo da ima koronavirus.

Ovaj 46-godišnjak je vrhunac karijere doživio na Svjetskom prvenstvu 2002. godine kada je predvodio Tursku do polufinala, a godinu kasnije ostvario je i transfer u Barcelonu. 

“Moj suprug je hospitaliziran jer je pozitivan na Covid-19. Sve je bilo normalno dok se odjednom nisu pojavili simptomi. Svi smo u šoku. Ovo su teški trenuci za nas. Samo molim ljude da budu oprezni i pokažu poštovanje”, poručila je njegova supruga Isil pa dodala: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moj test i testovi kćeri i sina su bili negativni. Ne možemo ga posjetiti u bolnici, to je najteži dio. Proći će i ovi dani. Molim, molite za njega. Bog je velik”, dodala je ona.

Rustu je rekorder po broju nastupa za Tursku za koju je branio 124 puta, uključujući Europska prvenstva 1996., 2000. i 2008. godine te Svjetsko prvenstvo 2002. godine. Hrvati ga posebno pamte po tome što je Mladenu Petriću obranio odlučujući penal u četvrtfinalu Eura 2008. i izbacio Hrvatsku u dramatičnom četvrtfinalu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Golman koji je s Turskom rasplakao Hrvate hitno je hospitaliziran zbog koronavirusa / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.