Trener slovačkog tima Adrian Chovan imao je mnogo posla sinoć i jedan je od najzaslužnijih što njegova ekipa nije pretrpjela ubjedljiviji poraz.

Nakon utakmice Chovan je rekao kako je od početka znao da ih čeka težak posao, jer u doigravanju nema lakih protivnika.

“Od početka sam znao da ovdje neće biti lako. U play offu nećete naići na lakog protivnika. Mostarci su se trudili, borili i na kraju bili sretniji. Nismo dobro ušli u utakmicu, a onda nam stvari nisu išle na ruku. Za razliku od ligaških utakmica, ovdje nismo uspjeli preokrenuti na svoju stranu i to je najveći problem”, rekao je Chovan. 

Na pitanje koje pozitivne stvari i pouke on i njegovi saigrači mogu izvući iz sinoćnje utakmice, Chovan je rekao:

Možda to što nismo primili drugi gol iz opasne situacije na kraju utakmice, a možda uzeti za i primjer protivnika kako su se bodrili, stvarno kapa dolje za Zrinjski kako je odigrao. Mi smo, jednostavno, bili loši, nismo bili dovoljno agresivni i aktivni, bili smo prilično pasivni, ali igrat ćemo kod kuće što je samo po sebi pozitivno. Ne možemo pognuti glave. Prvo moramo pobijediti Žilinu u nedjelju, a onda sve uložiti na utakmicu protiv Zrinjskog i vjerovati u prolaz dalje”, zaključio je čuvar mreže slovačkog tima.  

(Izvor: Oslobodjenje.ba)