Gospodin Savršeni jednu kandidatkinju hvatao je za guzu

24h.ba
U TREĆOJ epizodi showa Gospodin Savršeno Goran Jurenec poprilično se opustio i u jednom trenu Hanu uhvatio za guzicu.

U TREĆOJ epizodi showa Gospodin Savršeno Goran Jurenec poprilično se opustio i u jednom trenu Hanu uhvatio za guzicu.

“Jutro nakon ceremonije ruža… A kako bih se osjećao nego počašćeno?! Vjerujem da mi zavidi svaki muškarac pred malim ekranima”, rekao je Gospodin Savršeni Goran Jurenec i otkrio da su najbolji dojam na njega ostavile Daisy, Mirna, Iva, Aleksandra i Hana. “Danas sam za cure pripremio nekoliko iznenađenja i baš me zanima kako će se snaći”, zagonetno je nastavio Goran.

Djevojke su se lagano budile nakon prve noći u vili, a potom se nastavile ugodno družiti uz kavu. “Za divno čudo, ujutro smo se sve prepoznale bez šminke”, u šali je rekla Nandi s kojom su se složile ostale kandidatkinje, a dotad je vrijedna Iva napravila doručak za sve. “Naravno da bih voljela i Goranu pripremiti doručak”, iskreno je rekla.

Klara je odlučila proučiti okućnicu i kad je otkrila bazen, njezinoj sreći nije bilo kraja. “Cure, našla sam bazen”, ushićeno je dozivala cure i nije prestala dok ga sve nisu došle vidjeti. Svojom je reakcijom sve nasmijala od srca tako da su ondje nastavile razgovarati o Goranu i tome koju će prvu pozvati na noćno kupanje.

Njihovu idilu prekinula je spisateljica i love coach Sanela Kovačević kako bi s njima razgovarala o ljubavnim odnosima. U početku su djevojke imale pomalo obrambeni gard, no kako je vrijeme odmicalo, polako su se počele otvarati.

Ivana K. je probila led i pričala o svojim vezama, a za njom su uslijedile i ostale djevojke, no emocije su bile na vrhuncu kad je došao red na Anu R.

“Često plačem ne samo zato što mi je teško, nego pustim van te svoje emocije. Za mene je pozitivno to što plačem”, iskreno je rekla Ana R. i svojom tužnom pričom toliko dirnula Mirnu da je plačući napustila prostoriju. “Odrasla sam bez oca i kad čujem druge da im nije bilo lako i jednostavno, prorade ti emocije koje skrivaš”, rekla je Mirna.

Takav otvoren razgovor zbližio je djevojke, koje su se ponovno uskomešale kad su dobile pismo od Gospodina Savršenog. Mirna je pročitala da na grupni spoj s Goranom, uz nju, idu Rada, Ana R., Aleksandra, Ivana K., Daisy, Ivana M., Vahdela, a djevojke koje nisu bile pozvane nisu bile previše razočarane ili ljubomorne.25

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...