Amal i Džordž Kluni su izašli na romantičnu večeru u Veneciji, a stajling gospođe Kluni ponovo je bio u prvom planu. Modni kritičari ponovo su oduševljeni njenim jednostavnim, ali veoma šik modnim izborom.

Popularni bračni par brodićem je stigao do jednog poznatog restorana u Veneciji gdje su bili u centru pažnje. Amal i Džordž su radosno pozirali, a svi pogledi bili su, kao i uvijek, prikovani za zanosnu Amal.

Gospođa Kluni pojavila se u dugoj crnoj haljini sa dubokim šlicem, koja je istakla njenu vitku liniju. I Džordž je ispratio njen stajling elegantnim i modernim odijelom.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.