Plejbojeva zečica Božana Vujinović i manekenka Aleksandra Morača navodno su uhapšene u noći između utorka i srijede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, nezvanično saznaje Kurir.

– Vujinovićeva i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa djevojaka za noć sa Turcima bila je 500 eura po osobi – navodi dobro obaviješteni izvor iz Crne Gore i nastavlja:

– Hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u nevjerici posmatrali policajce kako odvode atraktivne djevojke. U početku im nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su ljepotice pružale seksualne usluge za novac.

Kako navodi, Vujinovićeva i Morača se već neko vrjeme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila, koji su baš juče ugašeni.

– One su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografisale su se i pokazivale kako uživaju, a nerijetko su posjećivale i jahte. Božana je u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih djevojaka makroa Mihajla Maksimovića, koji se već izvjesno vrijeme nalazi u pritvoru – tvrdi izvor i podsjeća da je Vujinovićeva zbog VIP prostitucije hapšena i 2014. godine, zajedno sa starletom Mimi Oro.

Da podsjetimo, srbijanski Kurir je prošlog mjeseca pisao o elitnoj prostituciji na primorju, a naš izvor je tada otkrio da je Božana omiljena prostitutka Crnogoraca i njihovih gostiju iz inostranstva. Tako je, između ostalog, izvor je kazao i da je Božana ovog ljeta već napravila skandal na jednoj jahti.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba