Otkad se otisnula u muzičke vode Kija Kockar nastupa sa Ministarkama, usljed saradnje sa producentom Filipom Miletićem koji je pomenutu grupu i stvorio.

Kija i Ministarke imale su zajedničku ljetnju turneju koja se nastavila sve do kraja oktobra, a nastupi su bili više nego posećeni i uspješni.

Međutim, kako ekskluzivno saznajemo, Kija uskoro kreće isključivo solo da nastupa, dok Ministarke dobijaju novu pjevačicu!

– Možda će biti još nekoliko zajedničkih nastupa, ali mislim da je to završeno. Kristina počinje potpuno samostalno da nastupa, što je potpuno i očekivano. Ona nije imala svoj repertoar i nije bila iz tog posla, pa su nastupi sa Ministarkama bili odličan start i odlična škola. Međutim, sada već može samostalno da nastupa – kaže naš izvor.

S druge strane, Ministarke dobijaju novu pjevačicu, a riječ je o nekadašnjoj zvijezdi Granda, iz takmičenja 2005. godine, Jovani Pajić!

– Jovana dugo nije aktivna, ne nastupa, posljednjih godina posvećena je mužu i kćerkama. Ali, vrlo je željna scene i pjevanja, a ovo je idealna prilika za povratak – kaže izvor Telegrafa.

Ovim povodom pozvali smo i Jovanu koja nije željela ništa ni da potvrdi, ni da demantuje.

– Još uvijek ne mogu da dajem izjave povodom toga, jer još uvijek nije sve definitivno precizirano. U nekom skorijem periodu to bi trebalo da se potvrdi i, dok se to ne desi, ne mogu da kažem ni da jeste, ni da nije – rekla nam je Jovana.