GP Maljevac još uvijek zatvoren; Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta

Biscani.net

Mokar kolovoz na pojedinim dionicama uslovljava sporiju vožnju, prilagođenu uslovima na putu. Učestali su sitniji odroni zemlje ili kamenja u usjecima, kao i na planinskim prevojima, pa pozivamo na pojačan oprez. Vozače na svim dionicama upozoravamo na povremene jake udare vjetra. Pojačan promet vozila tokom dana očekuje se na lokalnim izletištima, kao i na graničnim prelazima.

Granični prelaz Velika Kladuša-Maljevac još uvijek je zatvoren od strane MUP-a RH, zbog čega je onemogućen promet preko prelaza.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Bosanski Novi-Dvor.

Zbog sanacije kolovoza na dionici regionalne ceste R-448 Gromiljak-Fojnica, saobraćaj se od 7 do 18 sati obustavlja i preusmjerava na alternativne pravce (preko Kreševa i Kaćuna).

Saobraćaj teretnih vozila obustavljen je zbog rekonstrukcije mosta na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno (na ulazu u Bugojno). Za vrijeme ovih radova teretna vozila preusmjeravaju se na alternativni pravac Bugojno-Donji Vakuf-Travnik-Nević Polje, dok putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Sanacioni radovi izvode se na autoputu A-1 dionice Sarajevo zapad-Lepenica i Podlugovi-Visoko, kao i na magistralnim putevima: M-6 Domanovići-Stolac, M-5 Mrkonjić Grad-Ključ, M-4 Teslić-Karuše, M-5 Donji Vakuf-Travnik, M-16 Banja Luka-Jajce i M-18 Semizovac-Olovo-Kladanj.

Na ovim dionicama saobraća se sporije, uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...