Gradonačelnik Fazlić odgovarao na pitanja svojih sugrađana


U prostorima Muzeja AVNOJ danas je održano drugo po redu druženje građana sa bihaćkim gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem.

Sada već tradicionalno okupljanje građana i gradonačelnika Bihaća putem programa Radio Bihaća, okupilo je veliki broj Bišćana koji su svom gradonačelniku postavljali pitanja o aktuelnim problemima s kojim se susreću u radu sa gradskom upravom Bihaća i javnim preduzećima i ustanovama.

„Ovo je zaista dobar način kako ostati u kontaktu i komunikaciji sa svojim sugrađanima i evo druga emisija je pokazala da postoji veliki interes građana koji žele uživo pitati čelne ljude grada Bihaća kako i na koji način rješiti određeni problem. Hvala svima koji su danas došli i postavili pitanja i ovim putem pozivam svoje sugrađane da pitaju sve što ih tišti,ali isto tako da ukažu na sve nelegalne radnje,nesavjesan odnos u službi od strane uposlenika grada Bihaća i naših javni preduzeća i ustanova. Prema nezakonitostima i nesavjesnom radu neću imati milosti”- kazao je gradonačelnik Fazlić.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...