Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić jučer je ugostio članove RBK Japod iz Bihaća. Ahmet Alibabić, predsjednik RBK Japod i Šemsudin Dizdarević upoznali su gradonačelnika Fazlića sa aktivnostima bihaćkih biciklista koji će i ove godine učestvovati na biciklističkom maratonu pod nazivom “Biciklistički maraton za Kornatske vatrogasce”, a u čast nastradalih vatrogasaca na Kornatima u Hrvatskoj.

Ove godine iz Bihaća se kreće u subotu 25.08.2018. godine sa prijateljskim klubom Labudovi iz Siska i koji će zajedno sa bihaćkim biciklistima odvoziti maraton u dužini od 175 km na relaciji Bihać – Donji Lapac – Donja Suvaja-Prevjes –Radučić–Kistanje–Vodice.

Podršku biciklističkom maratonu i ove godine pružiti će Grad Bihać i bihaćki vatrogasci.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.