Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić zajedno sa Senadom Tutićem, direktorom Centra za socijalni rad Bihać razgovarao je danas sa dr. Rownak Khan, predstavnicom UNICEF-a u Bosni i Hercegovini.

Novi susret sa predstavnicima UNICEF-a bio je prilika da se sumiraju dosadašnje aktivnosti koje je ova UN agencija realizirala u Gradu Bihaću. Posebno je istaknuta odlična saradnja sa uposlenicima Centra za socijalni rad Bihać u kontekstu migrantske krize i učešća ove institucije u zajedničkom DRR programu Vlade Švicarske i Ujedinjenih nacija vezanom za smanjenja rizika od katastofa i održivog razvoja u lokalnim zajednicama.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.