PEP GUARDIOLA ne može se pomiriti s činjenicom da je VAR postao dio nogometa. Katalonski trener imao je dosad veliki broj iskustvenih situacija s novom tehnologijom, a najčešće tako da bi poništila gol njegovoj momčadi ili donijela odluku njemu na štetu. 

Stoga već neko vrijeme kroz medije provlači sarkastičan odnos prema VAR-u, pa je tako njegova najnovija izjava o VAR-u povezana s dobitnikom Zlatne lopte za 2019. godinu.

Glavni kandidati za najprestižniju nagradu u nogometu za individualca su Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk i Leo Messi. Posljednjih dana piše se da je Argentinac gotovo zagarantirani dobitnik ovog trofeja. Naravno, bivši Messijev trener i trener Barcelone 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola smatra da će Messi šesti put biti izabran za najboljeg. No sarkastično je poručio da će nagradu uz asistenciju VAR-a dobiti Van Dijk.

“Siguran sam da će Leo Messi osvojiti Zlatnu loptu, ali nakon što netko pregleda VAR, dat će je Van Dijku”, rekao je Guardiola poslije remija sa Šahtarom (1:1) u petom kolu Lige prvaka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr