GUBI SE SA BINE! Nezapamćeni SKANDAL u ZG, Popović BIJESNO VIKAO: Otmi joj mikrofon! (VIDEO)

novi.ba
Muzičko takmičenje "Zvezde granda" iznjedrilo je mnoge velike zvijezde koje i dan danas sijaju na estradnom nebu i zabavljaju nas svojim velikim hitovima. Ovo muzičko takmičenje ima već nekoliko sezona, a pored talenata ima i komičnih nastupa i zabavnih učesnika koji možda ne pjevaju toliko dobro, ali i te kako znaju da naprave dobar šou.

Jedna od takvih je i takmičarka koja se predstavila u jednoj od prvih sezona, na audiciji gdje su u žiriju bili Saša Popović i Žika Jakšić. Ova gospođa je zapjevala i kako se čini nije imala namjeru da prestane, te su je na kraju morali sklanjati sa scene. Ona je zapevala, a kada je Popović rekao dosta, tražila je još jednu priliku, to jest da otpjeva još jednu pjesmu.

Saša to nije dozvolio, ali po svemu sudeći nije se on tu mnogo pitao. Gospođa (koju je nazvao tetka) je zapjevala i nije željela da preda mikrofon bez borbe. E tu je na scenu stupio Žika, nakon što je Saša već prozvao sljedećeg kandidata koji je krenuo da pjeva – ispostaviće se u duetu sa “tetkom”.

Kada mu je po svemu sudeći prekipjelo, Saša je rekao Žiki da joj otme mikrofon, što je Žika i uradio.

Pogledajte kako je to izgledalo!0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...