Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow), koja je nedavno priznala da nakon dvije godine braka još uvijek ne živi sa suprugom, u videu je priznala da joj samoizolacija zbog koronavirusa jako teško pada jer joj je sada puna kuća, što dovodi do tenzija i seksualnih frustracija.

Nekadašnja glumica, koja je već godinama posvećena izgradnji svog poslovnog carstva “Goop”, sa svojim suprugom Bredom Falčukom (Brad Falchuk) razgovarala je s psihologom Mikaelom Boem (Michaela Boehm), a video njihovog razgovora osvanuo je na YouTubeu.

Par je u braku već dvije godine, iako, kako je otkrila Gvinet, još uvijek ne žive zajedno, ali trenutna situacija prisilila ih je na zajednički život, a boravak kod kuće svima jako teško pada.

 Sretni smo jer je naša veza i ljubav jaka, ali sve ovo ostavlja traga na nama. Zatvoreni smo u kući s dvoje djece i ograničeno nam je kretanje. Mislim da nam je svima ovo jako izazovno i ponekad teško. Pogotovo djeci koja su navikla da imaju mnogo kontakta sa svojim prijateljima. Striktno se držimo svih mjera i ni sa kim nemamo kontakt te ne izlazimo iz kuće – rekla je Paltrou.

Dodala je da zbog svega toga u njihovoj kući postoje tenzije pa su svi redom nezadovoljni. 

– To naravno stvara i nama kao partnerima intimni problem. Ne znamo gdje da se maknemo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome – požalila se Paltrou.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Gvinet Paltrou: Karantina nam ugrožava brak / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.