Hailey Baldwin i Rosie Huntington-Whiteley nove ambasadorice brenda Bare Minerals

Klix.ba

Američki brend Bare Minerals nastavlja promovisati prirodnu kozmetiku, ali i okupljati poznate dame kao ambasadorice brenda koje će predstavljati njihove proizvode. Nova imena na listi Bare Mineralsa su Hailey Baldwin i Rosie Huntington-Whiteley.

U saopćenju za javnost Baldwin je kazala kako se titula ambasadorice Bare Mineralsa savršeno uklapa u njen način života.

“Čista ljepota u svim njenim oblicima veoma je važna za mene i volim činjenicu da Bare Minerals može održati svoje obećanje i još uvijek stvarati proizvode koji su nevjerovatno dobri za kožu”, istakla je američka manekenka Baldwin.

Podsjećamo, Bare Minerals je 90-ih godina osvježio svijet ljepote kada je predstavio prvu mineralnu šminku koja je bila toliko čista da možete spavati u njoj, kako je govorila reklama.

Rosie Huntington-Whiteley, engleski model, dodala je kako voli brendove koji slave ljepotu na pozitivan način.

“Kao majci koja radi, potrebni su mi pouzdani proizvodi koji su dobri za moju kožu, a Bare Minerals mi nudi takve”, kazala je Huntington-Whiteley.

Kampanja “Power of Good”, koja slavi posvećenost Bare Mineralsa čistim formulama koje su dobre za kožu, počela je u julu ove godine. Zvijezda filma “Black Panther” glumica Letitia Wright tada je također postala ambasadorica brenda.

Nove proizvode američkog brenda možete pronaći na zvaničnoj web stranici Bare Mineralsa.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...