NAKON što su nekoliko puta odgodili crkveno vjenčanje, čini se da će Justin i Hailey Bieber konačno stati pred oltar.

Naime, manekenka je ovog tjedna organizirala djevojačku zabavu, što je otkrila na svojim Instagram Storyjima, gdje je pokazala svoj outfit i prenijela djelić atmosfere, a s leđa je snimljena i pred restoranom u kojem se djevojačka održala.

Hailey je nosila usku bijelu haljinu bez naramenica, a na fotkama i videima koje su na društvenoj mreži objavile uzvanice sa zabave, među kojima je bila i Kendall Jenner, imali smo priliku vidjeti i kako joj stoji veo.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da Hailey jedva čeka biti mladenka jer je na djevojačkoj izgledala kao jedna, no sumnjamo da će na vjenčanju nositi ovako izazovnu haljinu.

A djevojačka je očigledno bila razuzdana jer su Hailey i njezine gošće nakon večere u restoranu nastavile tulumariti u jednom losanđeleškom kubu pred kojim su snimljene sa zanimljivim rekvizitima.

Podsjetimo, Hailey i Justin vjenčali su se pred matičarem 13. rujna prošle godine i to u potpunoj tajnosti, a krajem prošlog mjeseca izvor blizak paru za TMZ je otkrio da će u rujnu ove godine konačno obaviti i crkvenu ceremoniju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr