Nenad Bjelica, trener Dinama, dao je svoj komentar na utakmicu u kojoj je Dinamo prvi puta poražen u ovoj sezoni Hrvatskog prvenstva. Uz to, ovo je prvi poraz Nenada Bjelice u utakmicama protiv Hajduka otkad sjedi na klupi zagrebačkog kluba. 

– Čestitam Hajduku na pobjedi. Ali mi smo u prvom dijelu bili jedini koji smo imali konkretne šanse – rekao je Bjelica, pa dodao:

– Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, nismo Hajduku dali šanse, trebali smo zabiti jedan ili dva gola. Oršić i Gavranović imali su odlične šanse – tvrdi trener Zagrepčana. 

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

– Znali smo da nam Hajduk može zaprijetiti samo iz prekida, a to se i vidjelo. Znali smo da će tako biti – govori strateg “modrih” o Hajdukovoj igri. 

Zamjena Perić – Oršić, Hajrović – Ademi bile su prinudne, zbog ozljede Admija i isključenja Dilavera…

– Sve je to dio nogometa. Kartoni, ozljede, sa svime se moramo znati nositi. Mi smo napravili što smo mislili da je najbolje. Nažalost, nije dobro ispalo – priznaje uvijek staloženi trener Dinama.

Arijan Ademi je zbog ozljede izašao iz igre

– Dobio je jak udarac po nozi nakon što je izbacio loptu. Sudac je sudio korner i to je to – kratak je bio Bjelica, pa se još jednom osvrnuo na drugo poluvrijeme,

– Ne bih rekao da je došlo do energetskog pada. Možda smo bili malo emocionalno ispražnjeni – kaže Bjelica, koji je od prve minute u igru stavio Luku Ivanušeca. To je bio njegov debi.

– Vrlo pozitivan dojam o njegovom debiju – kratko je rekao Bjelica.

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

U prvom poluvremenu, Dinamo je apsolutno dominirao, a to je primijetio i Nenad Bjelica koji ne misli da je Hajduk imao ijednu šansu protiv njegove momčadi.

– Nismo mi u prvom dijelu imali “više šansi” nego smo jedini imali šansi. Hajduk nije imao niti jednu konkretnu šansu. 

Podsjetimo, Dinamo ima utakmicu manje, širok kadar, a prvenstvo je tek počelo. 

– Još je 30 utakmica ostalo – kratko je rekao trener momčadi koja je izborila grupnu fazu Lige prvaka. 

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr