Krajem 2018. godine Hajduk je čak četiri utakmice na Poljudu igrao bez gledatelja, a sada ćemo i ove godine slušati tišinu na Poljudu. Zbog bakljade i prekida utakmice protiv Dinama, Hajduk je kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja. Odluka odmah stupa na snagu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti:

HNK Hajduk kažnjen je odigravanjem naredne dvije utakmice HT Prve lige bez prisustva gledatelja zbog prekršaja počinjenih na utakmici Hajduk – Dinamo odigranoj 4. ožujka na Poljudu. Kazna stupa na snagu od dana konačnosti ove odluke.

Tako će se nedjeljna utakmica 27. kola Hajduk – Inter-Zaprešić i susret 29. kola HT Prve lige Hajduk – Varaždin odigrati pred praznim tribinama stadiona Poljud.

Osim dvije utakmice bez gledatelja, Splićani su dobili kaznu od 40.000 kuna. 

Igrala se 70. minuta utakmice kada su navijači Hajduka u teren ubacili baklje, a glavni sudac Ivan Bebek prekinuo je susret na nekoliko minuta jer se dim raširio terenom. Utakmica je ubrzo nastavljena, ali i sam prekid naznačio je da Hajduk čeka oštra kazna. Nju su dočekali danas, a to znači da će protiv Varaždina i Intera na Poljudu igrati bez gledatelja. 

 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Hajduk kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.