HNK Hajduk Š.D.D. je objavio nerevidirano Izvješće konsolidiranih financijskih izvještaja grupe Hajduk za 2019. godinu. Lipu po lipu, koliko se zaradilo, na što se trošilo, što sve ima od imovine…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvješće je inače, kako obavještavaju iz splitskog kluba, trebalo biti prezentirano na Hajdukovoj Glavnoj skupštini, ali taj je skup očekivano odgođen ‘zbog novonastale situacije uslijed pandemije koronavirusa SARS-CoV-2’. 

Foto: Hajduk

Hajduk je, prema nerevidiranome Izvješću, u plusu. Svoje je poslovanje javnosti na uvid stavio preko službenih klupskih web stranica, a i sami ga možete detaljno proučiti na ovm linku: https://hajduk.hr/pdf/financijski-pregled-poslovanja-hnk-hajduk–nerevidirano-izvjesce/376.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Hajduk objavio na što je trošio i koliko zaradio prošle godine… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.