Halloween noć u CineStaru Bihać


Samo u utorak, 31.10., ne propustite Halloween maraton u CineStaru uz filmove LEATHERFACE: POČETAK i JIGSAW.

Uz kupljenu ulaznicu za jedan od ova tri filma za 31.10. i velike kokice dobivate GRATIS srednje piće, 0,5L. Cijena velikih kokica iznosi 5,00 KM.

NAPOMENE:
Prilikom kupovine velikih kokica na blagajni kina potrebno je predočiti kupljene kinoulaznice.
Za ulaznice kupljene online potrebno je predočiti potvrdu kupljenih kinoulaznica.

JIGSAW – Osmi film u franšizi “Slagalica strave” pod nazivom “Jigsaw” donosi poznatu priču i još poznatijeg ubojicu. Tijela se počinju pojavljivati po gradu, i svako od njih je suočeno s jedinstveno ružnom smrću. Do se istraga odvija, dokazi upućuju na jednog čovjeka: Johna Kramera. Kako je to moguće? Čovjek poznat kao Jigsaw je mrtav više od desetljeća.

Priča prati teenagera Leatherfacea koji bježi iz ludnice s još trojicom zatvorenika, koji su oteli mladu medicinsku sestru i vode je na putovanje iz pakla.

LEATHERFACE: POČETAK – Film su režirali Alexandre Bustillo i Julien Maury, a u glavnim ulogama su Lili Taylor koja je preuzela ulogu majke mladog Leatherfacea, Stephen Dorff u ulozi ludog policajca, Jessica Madsen, James Bloor, Sam Strike i Sam Coleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv luđaka dospjela Vanessi Grasse.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...