Kako piše magazin “Svet”, dok Luna i Marko uživaju na odmoru u Egiptu, Anabela u Beogradu radi protiv njihove veze

Naime, Anabela je izbacila Markove stvari iz Luninog stana, a oni o tome ništa ne znaju.

-Luna i Marko su baš bili sretni zbog toga što će konačno moći malo da se opuste. Taman su riješili sve nesuglasice i konačno im je lijepo zajedno, jedino što ni ne sanjaju šta se u Beogradu dešava. Anabela je doputovala prije nekoliko dana iz Grčke i domah je otišla da izvidi kako stoje stvari u Luninom stanu i ono što je zatekla nije je nimao obradovalo. Luna i Marko su nerazdvojni i svaki trenutak provode zajedno, pa je logično da su i njegove stvari svuda po kući. Anabela svakako ne podržava tu vezu, pa kad je to vidjela užasno se razbjesnila i počela da viče: “Neće to moći tako!”, a onda je panično počela da skuplja Markove stvari i da ih gura u kese, koje je kasnije iznijela ispred ulaznih vrata. Bukvalno je iselila Marka, cijeli komšiluk se našao u čudu – navodi izvor.

Anabelin bivši suprug, Gagi Đogani, šokiran je njenim postupkom i ističe da bi trebalo da potraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi.

-Od Anabele me više ništa ne čudi. Ne znam zašto je uporno protiv Lunine veze sa Markom. Pogotovo sada kada su se napokon uskladili. Ko će njoj ući u mozak?! Siguran sam da će Luni u jednom momentu prekipjeti, jeste joj majka i ima dosta uticaja, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Pitaću je kada je Lunči desetkuje… Ako je to stvarno tako, onda je ona za “Lazu”, jednostavno da je neko veže i ne pušta. Ne razumijem je nimalo, od početka podržavam Lunu u svemu, jer mi je njena sreća najbitnija. Kako Anabeli na prvom mjestu nije sreća našeg djeteta, kako bih to mogao da razumijem? Iskreno se nadam da nije baš sve tako kao što izgleda i da je Anabela samo posremala stan, jer mi je neprihvatljivo sve ostalo – rekao je Gagi.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.