HAOS U BEOGRADU Bojan i Mirjana su imali S**S na Adi kada ih je UDARIO GROM, a pravi skandal nastao tek u bolnici

24h.ba
Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povrijeđeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povrijeđeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Ljubavnici su stradali ispod žalosne vrbe u ponedjeljak uveče kada je veliko nevrijeme zahvatilo Beograd. Ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u bolnicu. Poslije ukazane pomoći, Bojan je pušten kući, dok je Mirjana zadržana na liječenju.

Dežurni ljekar potvrdio je da je Mirjana smještena na intenzivnu njegu, ali da joj život nije ugrožen.

– Pacijentkinja je svjesna, moze da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posjete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze – potvrdio je dežurni ljekar bolnice.

Ipak da ovde ne bude kraj, neposredno poslije prijema povrijeđenih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal.

– Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povrijeđene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je saopštilo na kom je odjeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odjevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašćeno rekao: “Pa, ja sam njen muž!“ Tada su morali da mu saopšte da je Mirjana povrijeđena u trenutku dok je u prirodi vodila ljubav sa kolegom sa posla – navodi sagovornik.

Prema tvrdnjama dobro obavještenog izvora, muškarac je zadobio lakše povrede, jer je bio u ulozi “provodnika“.

– Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na koljenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo tijelo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu. Muškarac je imao više sreće i zadobio je samo lake povrede, dok je njegova partnerka izvukla deblji kraj.

Ova priča o ljubavnicima već godinama kola Beogradom, a mnogi pretpostavljaju da je u pitanju urbana legenda.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...