Tokom pitanja gledalaca, Marko Miljković i Anabela Atijas žestoko su se posvađali nakon čega je Luna Đogani, vidno potrešena zbog riječi koje su razmenili njena majka i dečko, napustila emisiju.

– Da li vam je krivo što ste dozvolili što Anabela kvari vašu ljubav? – glasilo je pitanje za Marka i Lunu.

– Ne dozvoljavam da mi se neko miješa, Luna dozvoljava. Ko je Anabela da spominje neke naše stare rane iz “Zadruge 2”, zbog toga sam bio grub. Luni sam izričito tražio da se nikada ne vraćamo na prošlost – rekao je Miljković.

– Sinoć mi se mamino izlaganje nije dopalo, ja ne volim što je Marko sinoć galamio na nju, poznavajući njega, znam da i te kako može da povuče kočnicu – istakla je Luna.

– Tvrdila sam da je za svađu potrebno dvoje. Nisam direktno aludirala na Markovo pijanstvo, a Luna je shvatila da sam aludirala na njih, to nije tačno – rekla je Atijasova i dotakla s epriče o fanovima.

– Ja se vrijeđam na seljački prostakluk. Ne želim da mi uvijaš priču, reci mi sve što imaš u lice, a ne da mi govoriš da sam se popravio. Gdje se završavaju svi Anabelini govori, sa fanovima, neću da dozvolim da se neko miješa, ne zanima me što je Lunina majka u pitanju – rekao je Marko.

– A nisi je maltretirao? – pitala je Atijasova a onda joj je Miljković žestoko uzvratio.

– Oni neka se svađaju, ja ću da napustim emisiju – rekla je Luna i izašla iz Bijele kuće.

Kako je izgledala svađa Marka i Anabele zbog koje je Luna napustila emisiju pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Više saznajte na izvornom linku: – HAOS U ZADRUZI, LUNA POKUPILA STVARI NAPUSTILA BIJELU KUĆU: Marko prišao Anabeli I OVO JOJ URADIO (VIDEO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.