HASAN DUDIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Mili je moj sin! Spreman sam da uradim DNK!

alo.rs
Budući da je Hasan Dudić bio nerazdvojan prijatelj i da je sa Milijevim ocem, Mihailom Radosavljevićem Rakcom dijelio sve pa i djevojke, počele su da kolaju glasine da je baš on Milijev biološki otac. Te glasine je Dudić svojom izjavom dodatno podgrijao.

“Mili je moj sin! Ja na njega tako gledam. Istina je da smo Rakac i ja nekada mijenjali djevojke. Rakac je moj drug od djetinjstva i mnogo toga smo prošli zajedno. Kada smo bili mladi, namiještali smo djevojke jedni drugima, to je bilo normalno. Ja sam šetao njegove djevojke, a on moje. Spreman sam da uradim DNK test, ali šta god da bude, ja svakako Milutina volim kao sina“, ispričao je Hasan i dodao:

“Ma, svi smo naši, samo jaši!“

Sa druge strane, Mili kaže da Hasana gleda kao svog drugog oca.

“Rakac je moj otac, to ne treba dovoditi u pitanje, siguran sam u to! Ipak, Hasan se mnogo puta prema meni ponio kao da mi je roditelj. O njemu mislim sve najbolje i drago mi je što je jedna takva legenda bila uz mene dok sam odrastao. Mnogo puta mi se našao u nekim bezizlaznim situacijama. Često je, iako umoran od nastupa i od stalnih putovanja, dolazio da me vidi i pozdravi“, objasnio je Mili.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...