Oduševljavao je ove sezone u dresu dortmundske Borussije, a mogao bi tim igrama ‘kupiti’ mjesto u Realu sljedeće sezone jer teško da će ga Zidane ostaviti u Njemačkoj nakon svega što je pokazao. Achraf Hakimi (21) mladi je bek koji će tek odigrati svoje najveće utakmice, a uz njega će na tom putu biti 12 godina starija djevojka Hiba Abouk (33).

Par je svoju vezu službeno objavio 2018. godine, a tada je krenuo i Hakimijev rast. Hiba je Španjolka koja korijene ima u Tunisu, a u popularnoj španjolskoj seriji ‘El Principe’ glumila je Fatimu. Rođene je u Madridu, a priča pet jezika – španjolski, arapski, francuski, engleski i talijanski. 

Hiba, koju je Cosmopolitan uvrstio na listu na ženskih ‘ikona ljepote’, kaže kako je od prvog trenutka zamišljala da će biti Hakimijeva supruga. Službeno, još to nije postala, ali par je u veljači dobio kćer.

Kako je Hakimi Borussiji posuđen do kraja lipnja, pitanje je u kojoj će ligi završiti ovu sezonu. Možda ‘kraljevima’ pomogne u lovu na La ligu, pa se Hiba vrati u rodni Madrid.

 

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Hiba Abouk, djevojka Achrafa Hakimija / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.