Sigurno ste nekada prisustvovali proslavi, ili provodu prilikom kojeg se pojavio problem parkinga. Nije to ništa neuobičajeno.

Na društvenim mrežama je nedavno je osvanuo snimak koji opisuje jednu takvu situaciju, uključujući i onaj dIo kada pJevač preko mikrofona poziva vlasnika određenog automobila da pomjeri svoj auto.

I ovaj snimak, sasvim sigurno, ne bi postao toliko viralan da se pjevač zaustavio samo na obaveštenju. On je, međutim, od samo nekoliko riječi, na licu mjesta, “sklepao” kratku pjesmu koju je dovoljno da samo jednom čujete i da vam uđe u uši:

Nakon što je video krenuo da se širi među korisnicima društvenih mreža, a svi naučili riječi:

“Bobane, Bobane, pomjeri be-em-ve,
Bobane, Bobane, da pomjeriš svoj be-em-ve,
Bobane, Bobane, idi pomjeri svoj be-em-ve
Bobane, Bobane, ti pomjeri svoj be-em-ve”

Bilo je i onih koji su riješili da se našale na sopstveni račun, pa se tako jedan od korisnika društvene mreže Instagram “pronašao” u stihovima i duhovito odgovorio na cijelu situaciju:

(Printscreen)

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.