Osvojili smo bod koji nam omogućava da ostavimo Osijek na minus šest. Odigrali smo jedno baš dobro prvo poluvrijeme, u drugom su oni bili bolji, ali mi smo imali stativu Caktaša i šansu Eduoka, tako da ostaje nekakav žal. Nikad nije lako doći u Osijek pobijediti, pogotovo sada kada imaju dobru momčad. Ja sam zadovoljan, nastavljamo seriju bez primljenih golova kada smo 11 na 11 – rekao je nakon tvrdog derbija s Osijekom u 24. kolu HNL-a (0-0) trener Hajduka Igor Tudor pa dodao:

– Veselimo se srijedi i Dinamu u Splitu, to je uvijek fešta.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Što je točno nedostajalo za pobjedu?

– Falilo nam je dati gol. Jairo je imao šansu sam na golmana u početku. Na ovakvom terenu nije ni lako. Mi težimo pas-igri. Uvijek nešto odskoči-doskoči, tako da je to bio problem, šanse koje to moraju postati – ne postanu.

Tudor je pohvalio bugarskog stopera Dimitrova, koji je stigao u zimskom prijelaznom roku.

– Dimitrov je bio baš dobar. Ima visinu i tajming za skok. Dobar je bio i Stanko. Svi su bili dobri koliko se moglo na ovom terenu. Čestitka momcima, gledamo s optimizmom za srijedu.

Kreković je trebao startati sa Jairom, ali osjetio je probleme u mišiću pa je ostao na klupi.

– On je danas trebao krenuti, bio je među 11, ali jučer je na zadnjem treningu osjetio mišić tako da nismo htjeli riskirati. Eto vam, dakle, informacija da su u napadu trebali biti Jairo i Kreković – zaključio je Tudor.

Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – HNL, Osijek – Hajduk, Tudor: Osijek je na minus šest, a sada Dinamo u Splitu. To je uvijek fešta / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.