Nogomet u Europi i svijetu igraju još samo oni najhrabriji, neki bi rekli i – najluđi. Ipak, većina liga ne igra se, sportski kolektivi raspušteni su, a nogometašima se preporučuje kućna samoizolacija.

Dakako, teško je to palo sportašima koji su navikli stalno biti u pokretu. Vrijeme se krati na razne načine. Igraju se videoigre, a posebno je popularna Fifa. Također, nije dugo trebalo da se novi domišljati izazov proširi društvenim mrežama. Možemo se malo našaliti i reći – brže od korona virusa.

Pogledajte video:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izazov se zove “Ostani doma”. Što treba napraviti? Ruke očistiti dezinfekcijskim gelom, a onda “uštopati” rolu toaletnog papira i žonglirati s njom. Pokazali su se u tom izazovu posebno HNL-ovci.

Hajdukov Ardian Ismajli (23), Istrin Einar Galilea (25), te Osijekov Merveil Ndockyt (21).

Na ovakav izazov nije se dao navući iskusni Austrijanac i kapetan Rijeke Alexander Gorgon (31) koji je u svom dnevnom boravku zaigrao nogomet s klincima. Njega društvene mreže baš i ne zanimaju.

DESET PREPORUKA

Stožer upozorava: Što smijete, što ne smijete u samoizolaciji?

NOGOMETAŠI GREMIJA

U Brazilu izašli s maskama na teren: ‘Hitno prekinite ovo!’

Zanimljivo sunčano nedjeljno poslijepodne s djevojkom Helenom Matić proveo je Dinamov golman Dominik Livaković (25). Sadržajan vikend imao je i klupski mu kolega Sandro Kulenović (20) koji se na Instagramu pohvalio uživanjem pred Netflixom, provozao se na električnom romobilu pa zaigrao Monopoly s prijateljima. Dečki znalački ubijaju dosadu, nema što.

Više saznajte na izvornom linku: Mato Galić – HNL-ovcima nije dosadno kod kuće: Žongliraju s WC papirom / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.