Bio je ženskaroš i dok je igrao fudbal, a Faustino Asprilja je takav ostao i s 50 godina! Upravo će toliko legendarni kolumbijski fudbaler napuniti u novembru ove godine, a kao specijalnu gošću zvao je porno zvijezdu Esperancu Gomez.

Asprilja navodno danima ”proganja” Esperancu koja je medijima priznala da su razmjenjivali poruke.

– Asprilja je želio da me pojede (da ima s**s sa mnom), ali mu nikada ne bih dala. Hoće i da mu ”duvam svijeću” za 50. rođendan – rekla je ova **rno zvezda aludirajući na oralni odnos, piše Telegraf.

Inače, Esperanca je u žižu javnosti dospjela još 2015. godine kada je istakla da bi imala s**s sa svim reprezentativcima Kolumbije, osim s dvojicom.

Što se tiče Asprilje, fudbalsku slavu je stekao u Parmi u Njukaslu, a po okončanju igračke karijere bacio se u proizvodnju kondoma. Zašto želi da ih iskoristi s Esperancom, biće vam jasno poslije ovih fotografija:

Djevojka Džanana Muse neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu

Džanan Musa definitivno živi svoj san. Osim što je u protekloj godini otišao u najjaču košarkašku ligu na svijetu (NBA), ovom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ide dobro i van parketa, što se može vidjeti po njegovom Instagram profilu.

Uspješni sportaši poput Muse oduvijek su bili pravi magneti za lijepe i atraktivne djevojke, pa stoga ne čudi što jednu takvu kraj sebe ima upravo i on sam, a djevojka koja je osvojila njegovo srce zove se Sara Hamzić i inače je iz Gračanice.

Pretpostavlja se da je ljubavna romansa ovog para započela u Sarajevu, gdje Sara studira, a da u njihovom odnosu ima nešto više od prijateljstva potvrdio je i sam Džanan objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj su zajedno u zagrljaju.

Fotografija je, naravno, za kratko vrijeme izazvala mnoštvo reakcija. Njegovi brojni pratioci su mu u komentarima čestitali, a među njima i popularni televizijski voditelj Tarik Filipović, koji je paru poželio sreću stavivši srce ispod fotografije.

O Sari se ne zna previše, no ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje, zaista uživa pozirati ispred objektiva i primjetno je da ima istančan modni ukus.

Mnogim stranicama je ranije bila interesantna zbog nevjerovatne sličnosti sa manekenkom Irinom Shayk koja se zabavljala sa Cristianom Ronaldom.