HOĆU DA ČUJEM LUNU! Draginja nagovarala Slobu da se razvede i rekla mu da je spreman advokat, a onda je pozvala Đoganijevu i ovo im poručila! (VIDEO)

telegraf.rs
Osim što je ove nedjelje vođa Zadruge, uslijedilo je još jedno iznenađenje za Slobu Radanovića. Pjevač je dobio poziv i razgovarao sa svojom majkom Draginjom Radanović. Slobina mama je odmah počela sa pričom kako ga čeka advokat napolju i kako ne treba Kija da mu priča šta da radi, iako je Sloba pokušavao da sazna kako su ona i njegov tata.

Osim što je ove nedjelje vođa Zadruge, uslijedilo je još jedno iznenađenje za Slobu Radanovića. Pjevač je dobio poziv i razgovarao sa svojom majkom Draginjom Radanović. Slobina mama je odmah počela sa pričom kako ga čeka advokat napolju i kako ne treba Kija da mu priča šta da radi, iako je Sloba pokušavao da sazna kako su ona i njegov tata.

– Nemoj da te provocira za advokata, advokat je spreman. Ti ne znaš šta se radi napolju ovih devet mjeseci, ne daj da ti iko radi iza leđa. Hoću da čujem Lunu – insistirala je Slobina mama, iako joj je Sloba objašnjavao kako je Luna daleko i kako će se prekinuti veza čim dođe.

– Punu podršku imate napolju, kad budeš izašao sve će ti se samo reći – poručila je Draginja sinu, a onda je u telefonsku govornicu ušetala i Luna.

– Držite se vas dvoje zajedno, jer, vidite i sami. Ćao, Luno. Da budete dobri i složni, nemojte da se svađate nego budite dobri, imate punu podršku od rodbine i prijatelja, zna Sloba kojih prijatelja – bilo je sve što je Slobina mama izgovorila sinu i Luni, jer se veza odmah prekinula.

– Žao mi je, nisam joj rekla ništa – rekla je Luna Slobi nakon razgovora, a on joj je ispričao kako mu je rekla da ne nasijeda na provokacije.

Luna nakon toga nije skidala osmijeh sa lica.

– Ona je pametna žena koja sve vidi kako treba, samo ti ne znaš. Kakav glas žena ima, anđeoski glas… Luno me zove. Je*em ti, šta uradi čovjek – komentarisala je Luna.

– Eto, ja sam zvao da pitam kako su, da malo popričam sa njima… Ako sam rekao da se ne miješaju ni u šta, neka se ne miješaju ni u šta. Znam koliko se oni nerviraju. Ali dobro su, čim moj ćale dobacuje sa strane – pričao je Sloba.

A ti njegovu majku mnogo voliš! Miljana se posvađala sa Slobom – on joj se unosio u facu, a tek je žestoko pobijesnila kad se u svađu umiješala Luna Đogani! (VIDEO)

Miljana Kulić prethodne noći otišla je u Pab, kako bi se pojedinim zadrugarima pridružila u igri asocijacija. Međutim, problem je nastao čim je ušla, pošto se njeno prisustvo nije dopalo Luni Đogani, kao ni Nemanji Đeriću Đeksonu, dok je Bora Santana pobijesnio i rekao da sa Macom Diskrecijom neće igrati igru.

Izbila je svađa, a Sloba je u bijesu Miljani rekao da će joj “je*ati majku”, na šta mu je Kulićeva uzvratila: “Je*i svoju majku Draginju”.

Na to je Đoganijeva “skočila”, pošto ju je prije toga, u Slobinom pozivu i razgovoru sa majkom, Draginja pozdravila i rekla da se drže zajedno. Izbio je potpuno haos, a Kulićeva nije birala riječi.

– Nije ni čudo što si toliko zlo od čovjeka, a to si sada pokazao – rekla je Miljana.

– Bitno je da si ti dobra! – rekao je Sloba.

– Da nisi pominjala Draginju ne bi ti ništa rekao! – umiješala se Luna.

– Ku*vo, sa tobom se ne raspravljam – odbrusila joj je Miljana.

– Alo, djevojko, odje*i! Rekla si mi “ku*vo” stoti put! – rekla joj je Luna.

– Ne pričam sa tobom, a ti i jesi ku*va – ponovila je Kulićeva.

Miljana i Sloba su ponovo jedno drugom spomenuli majke, a nakon što je Kulićeva rekla da je on prvi spomenuo njenu, pjevač joj se izvinio.

– Vi ćete nekome da kažete da ne može da igra, je*ite se u d*pe čoporativno svi! – pobijesnila je Miljana.

Sloba je izašao iz Paba, Luna za njim, a onda je ponovo počela svađa.

– Milion puta si mi porodicu psovao, i Maci i meni! Tražiš đavola, kad ti neko odgovori isto tako, onda ti je krivo – rekla je Miljana.

– Mi smo tebe pustili da se igraš sa nama, Macu nismo htjeli! – viknula je Luna.

– Ti nisi sa njim u vezi?! Šta si ti njemu? – pitala ju je Miljana.

– Ako ti sjediš ovdje, Slobodane, to ne znači da o svim ovim ljudima imaš lijepo mišljenje – rekla je Miljana Slobi na račun toga što nisu htjeli Macu da puste da se igra sa njima.

– Kakav čopor, mi se samo igramo – rekla je Đoganijeva.

– Ne, kad si skočio na mene svi kažu: “U pravu je, u pravu je, opsovala mu je majku”! A kad si ti meni prvi rekao “je*aću ti majku”, to niko nije čuo – rekla je Miljana.

– Dobro, ja sam tebi rekao izvini, a ti si nastavila. “Kurva”, ovo, ono… – rekao je Sloba.

– Ja sam nastavila sa njom da se raspravljam jer me je ona napala – rekla je Miljana.

– Što sam te napala?! Što si pomenula ženu, Draginja si rekla! – uzviknula je Đoganijeva.

– Da, a ti Draginju mnogo voliš! – ironično joj je rekla Miljana.

– To je njegova majka! – rekla je Luna.

– U pravu su, vama je najveća kazna da ostanete zajedno – rekla im je Miljana.

– Je l’ ti to Kija rekla?! Ajde idi kod nje! I to što si rekla da je ološ Draginja, to sigurno nisu tvoje riječi! – rekla je Đoganijeva pred Slobom, misleći na Kristinu i to da je ona Kulićevoj nešto rekla.

– Ja ti se izvinjavam za sve što sam rekao. Bio sam nervozan, izvini – rekao je Sloba Miljani.

– Izvini i ti za majku, i problem je riješen. A što se ona umiješala? Ti i ja bismo to sami riješili – uzvratila je Miljana.

– Rekla si da je ološ od žene! – rekla je Luna.

– Ja se tebi izvinjavam za majku, i ti si se meni izvinio i kraj priče. A nju niko nije bio po ušima da se miješa u naš razgovor – rekla je Miljana, okrenula se i krenula ka kući.

– Da, i hvala ti što sam ku*va po stoti put – rekla je Đoganijeva.

– Tako je, ku*vo. Ćao – rekla je Miljana.

OGROMAN DEKOLTE U PRVOM PLANU: Kad se Kija pojavila u uskoj haljini Sloba nije mogao da SKINE POGLED!

Među njima prednjači Kija, koja je svojim stajlingom odmah privukla pažnju zadrugara i gledalaca, a Sloba je u više navrata gledao u nju.

Kija je obukla usku maslinasto zelenu haljinu i cipele sa visokom potpeticom, i u ovom izdanju pokazala vitku liniju i bujan dekolte. Više fotografija pogledajte u nastavku:

Procurila tajna pisma Lune Đogani namijenjena Slobi!

Luna i Sloba tokom “Zadruge” često su pisali pisma jedno drugom, a upravo oko tih pisama dizala se velika medijska prašina. Prečesto su ona uzrok njihovih čestih svađa, a sjećate li se kako je izgledalo njihovo prvo pismo?

Luna Đogani je poželjela da obilježi tačno četiri mjeseca svoje veze sa oženjenim Slobom Radanovićem, pa mu je uručila ljubavno pismo koje ga je ostavilo bez daha. Učesnica “Zadruge”osvrnula se na sam početak njihove ljubavi pred milionima gledalaca Televizije Pink i sjetila svega lijepog, ali i onog lošeg što su zajedno doživjeli, što je Radanovića dirnulo i oduševilo.

Prvo pismo se desilo dok je ljubav još cvjetala.

Iako o tome nije razmišljala, Luna je svojim postupkom prekršila jedno od osnovnih pravila “Zadruge”, o čemu je sve zadrugare Veliki šef obavijestio putem pisma u kojem je, takođe, zatražio, da mu pismo predaju, a prije toga sve ono što su napisali pročitaju pred svima, budući da je ovakav vid komunikacije strogo zabranjen.

– Ljubavi moja, nisam neki ekspert za ljubavna pisma, ali ću pokušati da ti bar malo dočaram. Nekada je bitno biti samo srećan, ali koliko i zbog čega? Od malena sam željela da budem princeza koju će voljeti neki tamo princ i živjeti srećno do kraja života. Toliko pokušaja, promašaja i, evo, ko bi rekao da će pogodak biti baš ovdje sa tobom. Toliko borbe, suza, čekanja i ponižavanja da bih bila samo tvoja… Osuđena, izvrijeđana, najgora, ljubavnica i rasturačica brakova, ali koga briga?! Opet bih isto uradila i odrekla se svega zbog tebe – započela je Luna svoje izlaganje, a onda nastavila:

– Ti si moj san, moja ljubav, moj smisao života i moja srodna duša. Četiri mjeseca sa tobom, kao četiri godine. U ovakvim uslovima, savršena četiri mjeseca. Hvala ti za svaki zagrljaj, poljubav, podršku, savjet, pomoć… Hvala ti što si tu za mene u svakom trenutku. Hvala što si mi mama, tata, drugarica, dečko, sve… Hvala ti što si me prrihvatio ovakvu, sa Manama i vrlinama, što me voliš takvu i što pored tebe mogu da budem ono što jesam. Mogu ponosno da te držim za ruku i ne dam te nikome. Ne kažu za džabe:”Niko kome je rečeno, nego kome suđeno je”. Sudbina nas je spojila i sve je trebalo baš ovako da bude. Teško je, ali će biti prelijepo kad izađemo. Radujem se svemu ljubavi, življenju zajedno, putovanjima, druženju, svakom trenutku provedenom sa tobom. Moj osmijeh je jedino iskren kad sam pored tebe, gušim se bez tebe, ljubavice, zato me nemoj ostaviti i iznevjeriti. Ti i ja smo tim i čeka nas nebo zajedno. Biću ti sve što želiš, i ljubavnica i sestra i drug! Zauvijek moj, zauvijek tvoja, samo ti i ja.

– Želim zauvijek da se topim u tvojim usnama, želim da ti budem žena i majka tvoje djece. Volim te beskrajno i nek nam je sa srećom najsrećniji dan u životu. Hrčku, tele i ljubavice moja! Volim tvoj palčić, tvoje dlakice i stomačić… Volim te – stajalo je u Luninom ljubavnom pismu upućenom Slobi.

Izgleda da se čak i sjećanje na ovo pismo izgubilo u moru njihovih svađa, laži i pisama koja su došla poslije ovog.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...