HOROSKOP: Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 4. do 10. juna

fokuzz.com
Ovo neće biti laka nedelja za ljubav, bilo da ste sami, u vezi ili negdje između. Venera i Pluton će zaratiti, a vi ćete osjećati da ste emotivno izmanipulisani.

Ovo neće biti laka nedelja za ljubav, bilo da ste sami, u vezi ili negdje između. Venera i Pluton će zaratiti, a vi ćete osjećati da ste emotivno izmanipulisani. Možda zapravo vi pokušate da nekim manipulišete

To neće uspjeti. Ljubav se ne dešava na silu. Problem je u tome što ni komunikacija među partnerima ove nedjelje neće biti na nivou. Merkur će u srijedu biti u kvadratu sa Neptunom, a istina će visiti u vazduhu.

Upamtite da je i ono što se prećuti ipak laž, koliko god mislili da štitite partnera od istine. Sunce će u četvrtak ući u kvadrat sa Neptunom. Zbunjenost će i dalje komešati vazduh, a u magli je teško jasno vidjeti. Ove nedjelje to nemojte ni pokušavati.

Ovan

Ovan

Foto: astrostyle.com
Vaše poslovne ideje nailaze na dobar odziv nadređenih. Ovo je dobar period za napredovanje. Kada je ljubav u pitanju, nemojte previše analizirati. Uživajte u onome što vam se trenutno događa.

Bik

Bik

Foto: astrostyle.com
Naučite da prvo skočite, pa kažete hop. Nagle odluke ili riječi mogu da vam se obiju o glavi. Partner ima nešto da vam saopšti.

Blizanci

Blizanci

Foto: astrostyle.com
Morate rešiti situacije iz prošlosti kako biste nastavili sa svojim životom. Svaku žrtvu koju podnesete za druge, karma će vam višestruko vratiti. Oprezno u saobraćaju.

Rak

Rak

Foto: astrostyle.com
Spremite se za emotivnu vrtešku. Ispostaviće se da vam osoba za koju ste vjerovali da vam je prijatelj ne misli dobro. Izvucite pouke i nastavite hrabro dalje.

Lav

Lav

Foto: astrostyle.com
Ako želite da vam odnosi sa ljudima uspijevaju, bilo na poslu, bilo na emotivnom planu, morate biti spremni na kompromis. Niko ne voli egoiste i sebičnjake.

Devica

Devica

Foto: astrostyle.com
Zvijezde su vam naklonjene i morate biti zahvalni za ono što imate. Poslovna i finansijska situacija se popravlja. Oprezno sa alkoholom.

Vaga

Vaga

Foto: astrostyle.com
Ne započinjite nove projekte dok ne završite stare. Ovo je period kada vam je potreban fokus i energija. Bezazleno flertovanje na poslu prijeti da se pretvori u nešto više.

Škorpija

Škorpija

Foto: astrostyle.com
Uzbudljiv vikend je pred vama kada je ljubav u pitanju. Varnice će letjeti na sve strane, a vi ćete izgubiti glavu za osobom koju do sada niste primjećivali. Uživajte!

Strelac

Strelac

Foto: astrostyle.com
Ponedeljak je pravi dan za nove početke na svim životnim planovima. Vrijeme je da okrenete novi list i počnete da živite život po svom, jer jedino tako možete biti istinski srećni. Prijatelj će vam saopštiti nevjerovatne vesti.

Jarac

Jarac

Foto: astrostyle.com
Porazgovarajte iskreno sa partnerom šta želite od vašeg odnosa. To je prvi i najvažniji korak. Ako vam je potrebno vrijeme za sebe, to i recite. Jedan poziv može potpuno da promijeni tok vaše karijere.

Vodolija

Vodolija

Foto: astrostyle.com
Osjećate da ste razapeti na sve strane. Problem je u tome što vi ne umijete da postavite prioritete. Slijedite svoje srce kada je u pitanju donošenje odluka. Sreća je na vašoj strani.

Ribe

Ribe

Foto: astrostyle.com
Osećate da vas posao ne ispunjava kao nekad. Možda je vrijeme za neki novi izazov? Neka se slobodne Ribe pripreme za leptiriće u stomaku. Ljubav se osjeća u vazduhu.


0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...