Svakom horoskopskom znaku odgovara drugačiji tip grada za život, u zavisnosti od njegovih osobina. Za Raka je idealan Pariz, Vodoliju Hong Kong, a za Bika Los Angeles.

Za energičnog Ovna najbolji izbor je Las Vegas

Pripadnici ovog znaka imaju snažan takmičarski duh i vode energičan život. Svaki dan traže novo uzbuđenje i mjesto koje će zadovoljiti njihove avanturističke potrebe. Zato im najbolje odgovara život u većim gradovima kao što su Las Vegas i Krakov.

Bik želi prestiž, a to mu nudi Los Angeles

Vođeni novcem i slavom pripadnici ovog znaka vole moć pa će im odgovarati život u mjestima koja sa sobom nose i određeni prestiž. Njihov grad iz snova je svakako Los Angeles, a njihovu glad za dobrom hranom zadovoljit će Palermo i Monte Carlo.

New York je dom iz snova za Blizance

Blizanci baš kao i Ovnovi pršte od energije i treba im mjesto koje će im svakodnevno nuditi izazove. Pripadnici ovog znaka su znatiželjni i vole da se druže, a sve njihove potrebe najbolje mogu zadovoljiti New York i London. Tamo im nikad neće biti dosadno i mogli bi postati važan dio društvene scene.

Rak sanja o Parizu

Pripadnici ovog znaka zaljubljenici su u umjetnost, ali prije svega u ljubav. Za njihov istančan ukus najbolji izbor je Pariz koji je dom nekih od najboljih muzeja, galerija i romantičnih kutaka. Osim o francuskoj prijestolnici sanjaju i o istraživanju Venecije.

Lavu najbolje odgovara Barcelona

Moćni, kreativni i teatralni pripadnici ovog znaka ne mogu odoljeti lijepom vremenu, suncu i plažama. Njihov grad iz snova je Barcelona koja osim izležavanja na plaži nudi i bogatu kulturu. Kao svoji na svome Lavovi će se osjećati i u Pragu u kojem će do izražaja doći i njihova kreativna strana.

Djevica će se najbolje osjećati u Berlinu

Djevice su vrijedni radnici i više od ičega vole red i rutinu. Perfekcionističkim pripadnicima ovog znaka najbolje će odgovarati njemačka disciplina kakvu pruža Berlin. One vole uređena mjesta u kojima vladaju određena pravila pa bi ih put mogao odvesti i u francuski Lion.

Vaga će uživati u ljepotama Venecije

Šarmantni i uporni pripadnici ovog znaka u stalnoj su potrazi za životnim balansom pa život u velikim gradovima nije najbolji izbor za njih. Potrebna im je i doza prirode koja će unijeti sklad u betonske nastambe velikih gradova pa bi grad po njihovoj mjeri svakako bio Venecija, ali i Kopenhagen i Lisabon.

Chicago za snažnu Škorpiju

Pripadnici ovog znaka snažni su, uporni i misteriozni i priželjkuju život u gradu koji odražava njihovu ličnost. Njima je potrebno mjesto u kojem će se neprestano nešto događati ali i s prekrasnom prirodom. Idealan grad za Škorpiju je Chicago, ali zadovoljit će ga i New Orleans.

Strijelcu je cijeli svijet grad iz snova

Slično kao Ovnovi i Blizanci, Strijelci su pravi avanturisti. Nijedan grad im ne odgovara u potpunosti zato što ne mogu dugo da se zadrže na jednom mjestu. Najviše im odgovara dobre vibracije Rima zbog spoja historije i modernog stila života. Dobro će im odgovarati i Budimpešta i Napulj.

Jarac se vidi u Mexico Cityju

Uporni, ambiciozni i praktični pripadnici ovog znaka vole gradove koji zadovoljavaju njihovu stalnu želju za kulturnim uzdizanjem. Najbolje mjesto za njih su Meksiko Siti, Solt Lejk Siti i Oksford zato što obiluju pozorištima, aktivnostima i pružaju mogućnost napretka.

Vodolija sanja o Hong Kongu

Pripadnici ovog znaka puni su originalnih ideja, a njihova kreativnost nadaleko je poznata. Traže mjesto za život koje im pruža mogućnost da se još više razviju, neprestane izazove i prilike za upoznavanje različitih kultura. Savršeni gradovi za njih su Hong Kong ili Moskva.

Ribe su slobodu našle u Firenci

Osjetljive Ribe nisu stvorene za velike i užurbane gradove. Njima najbolje odgovaraju mirni gradovi bogate historije u kojima njihova romantična strana može doći do izražaja. Njihov grad iz snova je Firenca, ali njihov slobodni umjetnički duh jednako bi se dobro snašao i u Sevilji i Varšavi.