Savršeno mi je pogođena kilaža, mislio sam da ću biti koju kilu teži, rekao je Filip Hrgović za RTL iz hotelske sobe večer uoči okršaja s Ericom Molinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Hrgović je u Saudijskoj Arabiji cijeli tjedan, a nakon što se suočio s Molinom u četvrtak, u petak su se našli na službenom vaganju, gdje je Hrgović došao u hrvatskom dresu.  I tri je kilograma lakši od Moline.

KOLIKO ZARAĐUJU BOKSAČI?

Joshui 60 milijuna, a Hrgoviću oko 15.000 $ za jednu borbu…

– Izgledao mi je nervozan, inače je flegma tip, sad je bio nabrijan, što znači da me respektira, da je pao pod dojam i uplašio se, što je dobro za mene. Ali čeka me dobar meč, nema opuštanja – dodao je.

NAŠ NAJBOLJI SUDAC

‘Sudio sam Filipu Hrgoviću, po stručnosti bih mogao i Joshui’

Tradicionalno, dan uoči borbe odradio je sparing s jednim od svojih trenera Hassanom Yousufom.

– Kad odradim s njim sparing, uvijek padnem u depru, pomislim da sam nespreman. Dobro me probudio. Vidjet ćemo sve u prvoj rundi – govorio je Filip pa zaključio:

– Kaže da je spremniji nego ikad, a teži je nego ikad. Jako sam opušten, s obzirom na priredbu na kojoj se borim. Rođen sam za najveće stvari…

Više saznajte na izvornom linku: Ante Buškulić – Hrgović: Molina je izgledao nervozno, sigurno se uplašio! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.