Najbolji bugarski nogometaš svih vremena, ikona katalonskog nogometa, stanovnik Floride… Hristo Stoičkov (54). Fenomenalni napadač Barcelone i bugarske reprezentacije iz ‘90-ih sada je komentator TV postaje Univision Deportes.

CRUYFF & STOIČKOV, ZAGRLJAJ…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Nekad suigrač Roberta Prosinečkog, vječni fan Lepe Brene i kum Miroslava Ilića priča o pandemiji i svom novom poslu. 

– Virus? A štitim se izolacijom. Sa suprugom i punicom sam. Kćer i unuka žive blizu, ali nismo ih vidjeli jedno tjedan dana. A kod kuće… Jedem češnjak i crveni luk. Pijem vruću vodu. I kupam se u vrućoj vodi – objašnjava Stoičkov svoju ‘taktiku’.

Posao mu je da intervjuira one koji su danas planetarne zvijezde kakva je i on sam nekad bio.

– Preko 50 takvih intervjua sam napravio. Ne mogu odabrati najdraži. Messi, Mourinho, Simeone, Klopp, Ancelotti, predsjednik Athletica Aitor Elizegi… Sve ih volim i oni mene vole i uživao sam u intervjuima.

Foto: Facebook/Hristo Stoičkov

Cristiano Ronaldo?

– Neću. Ne želim taj intervju. Sa sugovornicima razgovaram o nogometu. Pričamo o raznim anegdotama, o učenju, o životu… Ne tražim publicitet niti nogometaše intervjuiram zbog naslova u novinama – rekao je Stoičkov.

I svaki intervju sa npr. Messijem ili Mourinhom je ‘naslov u novinama’, to Stoičkov dobro zna. Je li mu Cristiano nečime ‘stao na žulj’, radi li se o rivalitetu Reala i Barce ili mu Ronaldo jednostavno nije simpatičan, nije objasnio.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Hristo Stoičkov: Jedem crveni luk i češnjak, pijem vruću vodu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.