Kandidat za gradonačelnika Bihaća na izborima koji će biti održani 15. novembra je i Kemal Hrnjić, ispred starnke Narod i pravda. S obzirom na to da je u toku predizborna kampanja, Hrnjić nastavlja s planiranim aktivnostima i ovih dana.

Hrnjić je sinoć razgovarao sa predsjednicima boračkih udruženja i potpisnicima boračke rezolucije.

“Sjećamo se ovih ljudi od obilježavanja do obilježavanja određenih datuma, pomoć ova populacija nikad nije dobila onako kako je zaslužila i po zaslugama”, rekao je Hrnjić ovom prilikom.

Dodao je da nikada nije kasno za spas društva, ali potrebno je, kako kaže, raditi na promjenama, a prvi je korak, ističe, 15. novembra.

“Svi sve znaju, znaju na koji način se to radilo i radi, i u ovom dijelu funkcioniranja stvari trebamo mijenjati IZ TEMELJA”, poručio je.

Hrnjić se zahvalio na podršci onim ljudima koji vjeruju u priču koju on priča i u djela koja je pokazao do sada.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.