Hrvati divljaju na Fejsu zbog turbo-folk TV-a: “Bože sačuvaj, što je s ovom usranom Hrvatskom?”

index.hr
Podsjetimo, radio postaja Extra FM s radom je počela početkom svibnja, a prvih dana emitiranja bila je toliko slušana da se njihov livestream rušio zbog prevelike posjećenosti.

U ZAGREBU će uskoro s emitiranjem početi turbo-folk televizija ExTRA TV, a društvene mreže već su preplavili komentari Hrvata koji i nakon golemog uspjeha prvog zagrebačkog cajkaškog radija pokušavaju nekoga uvjeriti u to da ne slušaju narodnjake.

Ovo su samo neki od komentara na Facebooku nakon vijesti o narodnjačkoj televiziji. Komentare prenosimo u obliku u kojem su i napisani.

“Pa dobro koji je kurac sa ovom usranom hrvatskom prvo radio naronjaci sad i na tv u pa nek idu u tri pizde materine oni i narodnjaci ja bi to zabranio te cetnike pustaju na radio a imamo svoje pjesme i tako dobre one stare a ne ovo cetnicko smece to samo ima u blesavoj hrvatskoj drzavi nabijem je na kurac ovu drzavu nek propadne do kraja eto zavladalli i cetnici na radiu uzas nemam rijeci”

“O pas vam jebo mater… ovo je Hrvatska, a ne neka istočno-Europska vukojebina. Sad će me opet stoka blokirat na 3 dana, ali tko im j. mater”

“A,Marku Perkoviću nedate da pjeva ZA DOM SPREMNI…nedaju mu oni koji nisu nikada ni bili spremni…”

“Dobro jeste li vi normalni??? Prvo Turci a sad jos i ovi turbofolkasi bez mozga?? Boze sacuvaj”

“E moja hrvataka u sta si se pretvorila…ko voli nek izvoli”

“Zasto smo se borili!!?”

“Tonemo. U svim segmentima. Sve dublje i dublje. Ima li dna?”

“Sramota i uzas…”

“Majko moja ako smo mi u normalnoj državi.Sramota”

“A brale…ne mogu virovat vlastitim očima…”

“Ovo je bolesnoooooo”

I dok se Hrvati tako čudu čude te psuju i negoduju, njih 52 posto u našoj je anketi reklo da će sigurno gledati narodnjačku televiziju, a 19 posto je odgovorilo da će je možda pogledati s društvom.

Podsjetimo, radio postaja Extra FM s radom je počela početkom svibnja, a prvih dana emitiranja bila je toliko slušana da se njihov livestream rušio zbog prevelike posjećenosti.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...