Glavna tema u Hrvatskoj zadnjih dana su fotografije koje je objavio nedeljnik Nacional s ministrom Tolušićem, piše “Index.hr”.

Na njima se, s prostitutkom na krilu i kokainom spremnim za šmrkanje, nalazi, kako tvrdi SOA, lažni ministar i potpredsednik vlade Tomislav Tolušić. Fotografija je navodno snimljena u Zemunu, a na slici je i djevojka koja se profesionalno bavi prostitucijom.

Tolušić je rekao kako se radi o fotomontaži i poručio kako on ne nosi cipele kakve nosi muškarac na navodno montiranoj fotografiji. U međuvremenu je u obranu Tolušića skočila vlada, oglasila se i predsjednica, a u slučaj su se uključili i SOA, DORH i USKOK.

RTL Direkt saznaje iz izvora u policiji da je žena na slici bila pod mjerama praćenja kao akter afere “elitna prostitucija”, koja je 2011. krenula iz salona za masažu u Domu sportova.

Dodaju kako glavni državni advokat tvrdi kako se ta istraga bliži kraju i podsećaju kako je u toj aferi Milijan Brkić osumnjičen za odavanje podataka prostitutkama pod nadzorom.

Brkićev je pak kum, Blaž Curić, koji je bio i vozač ministra Tolušića, osumnjičen da je Franji Vargi koji je izrađivao lažne SMS-ove javio da mu se sprema hapšenje!

LJUDI BULJE KAO HIPNOTISANI: Izašla je u grad OVAKVA i NIJE JE BILO SRAM!

Kada ona objavi fotografiju, gotovo svi oni koji je prate u trenutku ostanu bez daha. Preko osam miliona pratilaca sinoć je oduševljeno gledalo u fotografije ruske Kim Kardašijan, Anastasije Kvitko, koja se u Los Anđelesu pojavila kao atraktivna policajka.

Anastasija je obukla kombinaciju koja je na granici pristojnosti, a po mišljenju mnogih, prelazi tu granicu.

I Srbija ima svoju Kim Kardashian: Ponovo “ispada” iz bikinija, ali NBA zvijezdi to ne smeta

Daniela opet privlači pažnju.

Daniela Rajić je Amerikanka srpskog porijekla, pa su je zbog toga mediji u komšiluku već odavno prozvali “srpskom Kim Kardashian”.

Ova zanosna ljepotica je već godinama u romantičnoj vezi sa NBA zvijezdom, Paulom Georgeom.

Njihova veza je često bila burna. Bilo je tu mnogo međusobnih optužbi, a košarkaš OKC-a je jedno vrijeme čak tvrdio da dijete koje je rodila Daniela nije njegovo, ali se to ispostavilo pogrešnim. Sada su se čini se skrasili, a u međuvremenu su dobili još jedno dijete.

Daniela je svoju veliku popularnost stekla prije svega na društvenim mrežama, a iako je danas u vezi sa Georgeom, nije prestala “mamiti” golišavim fotografijama na Instagramu.