Sigurno joj nije bilo prijatno da otkucava sve te bočice, ali je bila začuđena i njenom nemarnošću za ostale sugrađane

U Hrvatskoj, zbog širenja koronavirusa, situacija postaje sve napetija. Ljudi hrle u prodavnice ne bi li kupili osnovne namirnice. Na Tviteru se pojavila objava gdje se vidi jedna žena, u nekom marketu, koja je, koliko smo izračunali, kupila oko 40 bočica antibakterijskog gela za ruke.

foto: Twitter

foto: Twitter

Pogled prodavačice na kasi je govorio više od hiljadu riječi. Ona je osudila potez ove žene. Sigurno joj nije bilo prijatno da otkucava sve te bočice ali je bila začuđena i njenom nemarnošću za ostale sugrađane.

foto: Twitter

Ova roba košta skoro osamdeset kuna, a tih 40 bočica je 3.200 kuna (približno 49.500 dinara). Zbog toga je i prodavačica imala razlog za onakav pogled.

 

Više saznajte na izvornom linku: – HRVATICA UŠLA U TRGOVINU, KAD JE PRODAVAČICA VIDJELA ŠTA JE KUPILA SLOŠILO JOJ SE: Kako vas više nije sramota? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.