HRVATSKA je u utorak saznala protivnike u elitnoj skupini Lige nacija, a u kasnim večernjim satima HNS je objavio raspored i datume odigravanja utakmica u novom izdanju ovog UEFA-inog natjecanja.

Aktualni svjetski viceprvaci turnir otvaraju 5. rujna u Portugalu, a tri dana kasnije gostuju kod Francuske što je paklen raspored u ionako teškoj skupini.

Zatim slijede domaće utakmice protiv Švedske (9. listopada) te Francuske tri dana kasnije. Mjesec dana potom Hrvatska gostuje u Švedskoj (12. studeni), a Portugal u Hrvatskoj stiže 15. studenog u posljednjoj utakmici skupine.

🗓 Zabilježite datume: raspored utakmica Hrvatske u drugom izdanju Lige nacija! 🇵🇹🇫🇷🇸🇪🇭🇷

Posted by Hrvatski nogometni savez on Tuesday, March 3, 2020

Dalić: Imat ćemo što gledati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobili smo vjerojatno najjaču moguću skupinu, ali baš lijepo. Hrvatska će igrati sa svjetskim prvacima i europskim prvakom. Ne može bolje. To je ono što želimo, jake utakmice koje će biti atraktivne i dobre. Imat ćemo što gledati”, rekao je Dalić odmah nakon ždrijeba za Novu TV pa je nastavio:

“Znali smo da nas čekaju doista teški protivnici, to je takva skupina. Tko god da je došao, bio bi jak. I prije sam rekao da Liga nacija ima svoju svrhu, da bude jako natjecanje, da se natječu jake ekipe. Možda Hrvatska nije bila dobra u prvom izdanju Lige nacija jer smo u nju ušli prerano, ali ovo će biti jako dobra priprema za ono što nas čeka kasnije, a to su kvalifikacije za Katar. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Hrvatska Ligu nacija otvara najtežim gostovanjima. Pogledajte raspored i datume / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.