Hrvatska nogometna reprezentacija je na korak do Eura 2020. godine. Nakon slavlja na Poljudu rezultatom 3-0 potopili su Mađarsku, a u nedjelju preostaje Wales u gostima, a pobjeda na Otoku nam osigurava plasman na kontinentalni turnir. 

– Mađarska noćna mora u Splitu. Hrvatima je bilo dovoljno jedno poluvrijeme – oštro su napisali na portalu Nemzeti Sport.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izgubili smo zbog dječjih pogrešaka – stoji na 24.hu, a nisu slagali niti slova. Sva tri gola hrvatske “pokloni” su mađarske obrane, a u sva tri gola možemo staviti jednoga tragičara – Tamas Kadar. 

Najgore poluvrijeme koje smo mogli zamisliti – stoji dalje na istom portalu. Da, sve je naša reprezentacija riješila u prvom dijelu. Zapravo, u 42. minute kada je Petković ubacio svoj drugi gol u susretu. 

Foto: ANTONIO BRONIC

– Momčad Marca Rossija pobijedila je sama sebe u prvom poluvremenu, a loša obrana dovela je do tri gola prije odmora – kaže novinar istoga portala.

– Glatkih 3-0 za svjetske prvake – priznali su novinari tamošnjeg Indexa. 

Podsjetimo, Hrvatska je prvo povela golom kapetana Modrića iz solo akcije u petoj minuti susreta, a zatim je povisio u 24. minuti Bruno Petković majstorskim potezom petom na asistenciju “lopova” Rebića koji je ukrao loptu Lovrencsicsu, a potom ju ubacio Bruni. Do kraja prvog dijela, Bruno je još jednom tresao mrežu za konačnih i velikih 3-0. 

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr