Trebate napuniti nogometni stadion za rukometnu utakmicu? Nema problema, samo pozovite Hrvate. Oni će napuniti sve!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Nakon Graza i Beča isto su napravili i sa štokholmskom Tele2 Arenom. Samo s jednom razlikom. Sada su morali potegnuti otprilike “samo” 2000 kilometara sjevernije. Problem? Ma nikakav.

– Mi smo došli iz Dubrovnika, sve za Hrvatsku – reklo nam je veselo društvo iz Grada.

UŽIVO RUKOMET: HRVATSKA – NORVEŠKA

Napeto u Stockholmu: Duvnjak i Marić uništavaju Norvežane…

– Finale? Karte su već spremne – ubacila se ekipa iz Imotskog.

Novi grad, ali stara atmosfera. Domaćinska, nabrijana, naelektrizirana, ona koja je rukometašima osmi igrač. Istina, trebalo je malo više da se napuni, ali, normalno, ipak je ovo zdanje za 22.000 navijača. Na tribinama ih je bilo oko 15.000.

Norvežani? Njih gore oko glavnih ulaza u stadion vidjelo smo tek u tragovima. Hrvati su dominirali već dva i pol sata prije početka utakmice, pjevalo se, pilo se, skakalo se. Norvežani su imali svoj mali dio u kojega su se držali jer znali su da bi gore izgubili bitku.

Ni na tribinama je nisu dobili iako im je Švedska “prekoputa”. Zamislite samo da Hrvatska igra u susjedstvu. Ne, nama se ne bi dogodilo takvo što…

– Da čujemo tko navija za Hrvatsku – zamolio je spiker dvoranu.

I odgovor je bio kudikamo jači od onog norveškog!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: iz Stockholma: Davor Kovačević – Hrvatska – Norveška, polufinale rukometnog Eura 2020., atmosfera na tribinama – navijači / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.