Hrvatski huligani pokušat će prekinuti i utakmicu protiv Španjolske u Bordeauxu, objavio je Hrvatski nacionalni sindikat pozivajući se na svoje izvore.

Sindikat je o svojim saznanjima obavijestio Ured Predsjednice RH, te Ured hrvatskog premijera. Iz sindikada navode kako imaju informaciju da će huligani pokušati prekinuti utakmicu napadom na nizozemskog suca Bjorna Kuipersa, javlja Hina.

Hrvatski huligani prekinuli su utakmicu protiv Češke u Saint-Etienneu u 85. minuti bakljadom nakon čega je izbila tučnjava na tribini. UEFA je zbog izgreda u Saint Etienneu kaznila HNS sa 100.000 eura.

/Fena

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.