Veliki udarac za Hrvatsku uoči odlučujuće utakmice sa Slovacima na Rujevici! Nekoliko trenutaka prije isteka regularnih 90 ozlijedio se Luka Modrić i zadao nove glavobolje izborniku Zlatku Daliću.

Zbog žutih kartona protiv Slovaka neće igrati Domagoj Vida i Dejan Lovren, Mateo Kovačić izašao je na poluvremenu zbog ozljede, a sada se samo možemo nadati da Modrićeva ozljeda nije toliko teška i da će se vratiti za odlučujući susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

No, nije tako izgledalo. Modrić je u 88. minuti morao pokriti Vidu, koji je izašao sa svoje pozicije pokriti Wilsona pa naivno ispao, žestoko je ušao u mladog velškog nogometaša i na kraju šepajući izašao s travnjaka.

Da stvar bude gora, Modrić se nije niti oslanjao na nogu dok je izlazio s terena. Jedina pozitivna stvar u cijeloj priči je što su nosila uz njega ostala prazna, a on je naslonjen na liječnike reprezentacije odšepao van granica igrališta.

Foto: Reuters

Ako je Zidane gledao utakmicu vjerojatno je požalio jer mu se osim Modrića ozlijedio i Gareth Bale. Nekoliko trenutaka nakon Modrićeve ozljede Velšanin je klupi sugerirao da ima određenih problema, no Ryan Giggs je do tada već napravio sve tri zamjene.

Ostaje vidjeti koliko su teške ozljede i jednog i drugog.

Izvor: Boris Trifunović / 24sata.hr