Hrvatska je protiv Slovaka imala sjajnu podršku na Rujevici. Navijači su došli iz svih krajeva Hrvatske. Podrška je našoj reprezentaciji tradicionalno velika i posebna iz Hercegovine i Bosne.

Zagreb, Split, Mostar, Široki Brijeg, Čitluk, Grude, Livno, Cres, Novi Travnik, Posušje, Novi Marof, Čapljina, Vinkovci, Đakovo, Ljubuški, Kiseljak, Vodice, Crikvenica, Tolisa, Stuttgart, Odžak, Stari Mikanovci, Osijek, Melbourne… Transparenti svih tih gradova bili su na riječkom stadionu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Kad su 40-ak minuta prije početka utakmice krenule domoljubne pjesme, atmosfera se odmah zagrijala. Ni kiša nije zasmetala našim navijačima da pomognu viceprvacima svijeta u borbi za Euro.

Stihovi “Moje domovine” doveli su atmosferu do usijanja, a onda je krenula “Lijepa li si”. To je ipak pjesma kod hrvatskih navijača izazovu najveću emociju. 

POZNATI NA TRIBINAMA

Predsjednici nije hladno, Šuker sve snimao, stigao i Plenković

Dosta je navijača prije utakmice bilo i u Opatiji. Došli su tamo i neki Slovaci, ali, sve je bilo u redu. Neki su hrvatski navijači ispratili i reprezentaciju kad je iz hotela krenula prema stadionu.

Sigurno je da su mnogi još htjeli biti na ovoj utakmici. Kapacitet Rujevice nije tako velik. Sigurno je da bi u ovoj utakmici bili puni i Gradski vrt i Poljud i Maksimir.

Prije početka utakmice zagrijali su se uz Matu Mišu Kovača i njegov vječni hit “Ako me ostaviš”. Orila se Rujevica gotovo kao Poljud kad je s razglasa puštena “Cesarica”…

Slovaci su povremeno čuli, bilo ih je čak na dvije tribine. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Izvor: Antonio Bevanda / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.