Hrvatska Davis Cup reprezentacija danas u Madridu od 16 sati kreće u obranu naslova, a prvi protivnik je ‘krnja’ reprezentacija Rusije. Naime, uz to što je Rusija prijavila četiri igrača na turnir od mogućih pet, Daniil Medvedjev, četvrti tenisač svijeta, otkazao je nastup zbog umora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

DOBRE VIJESTI ZA HRVATSKU

Medvedev preskače Davis Cup! A Karlović pokorava Houston

Tako će jedan nasuprot drugom stati Borna Ćorić i Karen Hačanov, a debitantu Borni Goji će protivnik biti Andrej Rubljov.

– Od Medvjedeva sam posljednji put izgubio olako, no mislim da niti Hačanov neće biti lak protivnik. Ne volim njegov stil igre, a nismo niti imali međusobni ogled već dvije godine – najavio je Borna Ćorić na presici u Madridu pa dodao: 

– Posljednjih šest-sedam tjedana nisam igrao najbolji tenis pa sam motiviran sada odigrati najbolje što mogu i pomoći ekipi da pobijedimo – najavio je.

 Mečeve možete pratiti u izravnom prijenosu od 16 sati na programima Arene Sport 1 i HRT-a 2. 

Debitant Borna Gojo priznaje da je nervozan pred prve nastupe za reprezentaciju, ali vjeruje da će sve dobro proći kada stane nasuprot Rubljovu.

BORNA I BORNA U DAVIS CUPU

Upoznao je Trumpa pa upao u sastav: Gojo će mijenjati Čilića

– Znam da je agresivan tenisač  i da voli voditi igru, ali se nadam da ću ovdje ja uspjeti biti taj koji će preuzeti inicijativu – kaže Gojo.

 

 

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr