Ni najave o nevremenu i cjelodnevnoj kiši nisu omele tisuće hrvatskih navijača da dođu u središte Rijeke nekoliko sati uoči ključne utakmice Hrvatske i Slovačke na Rujevici.

Na Korzu se pjevaju navijačke i domoljubne pjesme, kafići su puni, a atmosferu je došla provjeriti i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Veselim se pobjedi večeras. Svi ćemo navijati i nadam se da nas vrijeme neće omesti, ali vremenska prognoza ipak nije tako loša. Vidim da ima puno navijača, svi su spremni za navijanje i idemo po pobjedu – rekla je predsjednica, koja je obula “zenge”, popularne čizme članova Zbora narodne garde, i pozvala je sve da ih nose u ponedjeljak u koloni sjećanja u Vukovaru.

VIDEO IZ RIJEKE

Kiši ni traga, travnjak odličan, a igrači su u laganoj šetnjici…

– Super je atmosfera. Da je vrijeme sunčano, mislim da bi bilo još više ljudi, a ovako se svi malo boje te kiše koja je najavljivana. Ali nemamo se čega bojati, kisnuli smo prije, pa ćemo i večeras ako treba – zaključila je Kolinda Grabar Kitarović.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Među hrvatskim navijačima smjestili su se i oni slovački, kojih će na Rujevici biti nekoliko stotina. Nema nikakvih izgreda, a tomu u prilog ide i prijateljsko ozračje na utakmici navijača obiju reprezentacija koja je odigrana tijekom popodneva.

RUJEVICA ZA POVIJEST

Naklonite se i Luki: Modrić će zadnji put igrati u Hrvatskoj?

Policija sve budno motri u središtu grada, a i na prilazima Rijeci kako ništa ne bi pokvarilo spektakl i, nadamo se, slavlje plasmana Hrvatske na Euro 2020.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: Igor Soban/PIXSELL

 

 

 

Izvor: Josip Tolić, Danijel Vukušić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.